Tips voor de beste salarisadministratie die u dit jaar zult lezen

0 Comments

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Er was een tijd dat de loonlijst van een bedrijf aan het eind van de dag contant geld uitdeelde. Die tijd is allang voorbij. Salarisadministratie, loonadministratie, loonbelastingaangifte zijn zowel complex als vol valkuilen geworden voor onoplettende of ongeschoolde mensen. Het proces kan erg tijdrovend en duur zijn. Door uw salarisverwerking uit te besteden, vermijdt u risico’s en profiteert u van alle technologische vooruitgang om tijd en geld te besparen.

Tijd besparen

Het gebruik van een payroll outsourcing provider bespaart u tijd. Met name een internet-salarisservice die een papierloze payroll-oplossing biedt. Hoe gaan ze dat doen?

U kunt overal en altijd tijd invoeren vanaf elke computer met internetverbinding.

Uw payroll-outsourcingprovider verwerkt de volledige payroll en als u een papierloze payroll-oplossing gebruikt, worden alle nettolonen elektronisch verdeeld. U hoeft niet langer tijd en geld te verspillen aan het uitdelen van cheques en vouchers voor loonbetalingen. Uw werknemers zonder bankrekening hoeven niet langer exorbitante vergoedingen te betalen om hun salaris te incasseren. Werknemers hoeven niet langer naar de bank te rennen om hun salaris te storten of te incasseren en komen vast te zitten in lange rijen. U zult zich niet langer verplicht voelen om cheques te verzilveren voor uw werknemers. U hoeft geen cheques meer uit te geven die verloren zijn gegaan of door de wasmachine zijn gegaan.

Uw payroll-uitbestedingsprovider doet al uw aangiften loonheffingen voor u. Uw payroll-outsourcingprovider zal alle loonbelastingformulieren invullen en indienen bij alle overheidsinstanties waaraan u moet rapporteren. Niet alleen zal uw payroll outsourcing provider dit allemaal doen, ze zullen ook garanderen dat het correct wordt gedaan.

Uw oplossing voor het uitbesteden van salarisadministratie voorziet alle werknemers van vouchers voor loonbetalingen en W-2-formulieren voor het einde van het jaar via internet. U hoeft niet langer ontslagen werknemers bij te houden om hen formulier W-2’s te verstrekken. Uw leverancier van payroll-outsourcing die een papierloze salarisadministratie gebruikt, kan u al uw rapporten via e-mail of internet verstrekken. Ze zijn gecodeerd en beveiligd tegen nieuwsgierige blikken. U hoeft niet langer stapels oude rapporten op te bergen en uiteindelijk te betalen om te worden vernietigd.

Geld besparen

Sommige ondernemers realiseren zich niet wat de werkelijke kosten zijn van het in eigen huis doen van de salarisadministratie. Ze tellen niet alle uren op die worden besteed aan verschillende aspecten van de salarisadministratie en aanverwante activiteiten die een aanbieder van payroll-outsourcing zou doen. Een deel van de geldbesparing vindt plaats vanwege het volgende. Uw payroll-uitbestedingsprovider garandeert nauwkeurigheid bij het berekenen en indienen van uw loonbelastingaangiften en loonbelastingdeposito’s en zal eventuele boetes of rente betalen die u door zijn fout in rekening wordt gebracht.

U hoeft nooit te betalen voor een software-upgrade of voor nieuwe belastingtabellen. Uw leverancier van payroll-outsourcing zou dat allemaal moeten aanbieden als onderdeel van zijn payroll-services. controles en de kosten van het afstemmen van looncheques. Bovendien voorkomt dit dat uw looncheques worden gebruikt voor fraude door oplichtingscriminelen.

U hoeft nooit te betalen om een ​​W-2-formulier opnieuw te laten afdrukken voor een werknemer die zijn W-2-formulier is kwijtgeraakt of niet heeft ontvangen, omdat uw payroll-outsourcingprovider ze op een beveiligde en met een wachtwoord beveiligde server plaatst zodat uw werknemers ze kunnen bekijken en afdrukken Uw leverancier van payroll-outsourcing die een papierloze payroll-oplossing gebruikt, zal alle nettolonen elektronisch aan elke werknemer verdelen. Geen verloren cheques om te vervangen. Geen bezorgkosten voor cheques of loonstrookjes. Geen verzendingscheques naar werknemers in andere landen.

Uw leverancier van payroll-outsourcing die een papierloze payroll-oplossing gebruikt, stuurt u alle rapporten elektronisch, zonder bezorgkosten. Geen opslagkosten voor oude rapporten of kosten om ze uiteindelijk te vernietigen. Er zijn tal van andere plaatsen, waar u waarschijnlijk al aan heeft gedacht, waar tijd en geld kan worden bespaard door uitbesteding. Payroll bedrijf Waarom besteedt dan niet iedereen de payroll uit? Hier zijn een paar redenen waarom mensen de salarisadministratie niet uitbesteden en antwoorden op hun zorgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *